Мої відбивні завжди виходять соковиті! Розкрию секрет…

Відбивні готують у кожній сім'ї, але далеко не скрізь вони смачні. Хочу поділитися, як їх готую я. Мої відбивні завжди виходять ніжні, соковиті і тануть в роті!

Соковиті відбивні

Шматок м’яса (філе свинини, телятини чи куряче, хто яке любить)
добре промити, обсушити паперовим рушником і нарізати на шматочки. Кожен з них відбити, посолити, поперчити, змастити у сметані і залишити на 1-2 год, щоб м’ясо промаринувалося.
Далі набирати в різні тарілки панірувальні сухарі, борошно та збиті яйця (трошки солю і перчу). Кожен шматок вмочити спочатку в борошні, далі в яйце і в сухарі. Класти на сковорідку у розігріту олію і обсмажувати з двох сторін до рум’яного кольору.
У посудину з кришкою (в мене скляна каструля), змащену на дні і по боках вершковим маслом викладати готові відбивні. Коли вже переклали усі, зверху ще покласти декілька невеликих шматочків масла, закрити кришкою і поставити в мікрохвильову на 5-10 хв (в залежності чи багато відбивних у нас).
Рецепт і фото Оксани Копиняк. Більше рецептів цієї господині можна побачити тут.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook