Салат до святкового столу за 10 хвилин
- 1 банка консервованої кукурудзи, 1 банка консервованої білої квасолі, 200 г копченого курячого філе, 150 г солених сухариків, 3 ст. л майонезу, пучок зелені (петрушка, кріп, зелена цибуля), сіль за смаком.
Нарізати куряче філе дрібним кубиком. Нарізати петрушку дрібно. У місткості для приготування салату з’єднати ці інгредієнти, додати консервовану кукурудзу, консервовану білу квасолю та сухарики. Перемішати все ложкою. Перед подачею посолити за смаком (уважно, не пересолити, бо сухарики вже солоні) і заправити майонезом. Добре перемішати і подати до столу.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Спробуйте також приготувати:
- Салат “Смачний” з курячим філе і твердим сиром
- Салат з ківі. Незвичайний і дуже смачний!
Post Views: 160