Рулька в пиві по-баварськи

Я дуже і дуже люблю рульку. Млію від одного тільки того слова. А ця смакота приготовлена в пиві по-баварськи. М‘ясо, ніжне-преніжне, соковите, насичене смаками і ароматами - просто тане в роті.

Рулька в пиві по-баварськи

1,5 кг рульки, 2 зубці часнику, 1,5 л пива, 1 лавровий лист, спеції: сіль, перець горошком, улюблені, 2 ст.ложки меду,  4 ст. ложки соєвого соусу, 1 ст.ложка французької гірчиці.

Рульку помити і висушити. Часник порізати плястерками. Гострим ножом зробити надрізи в рульці і нашпигувати туди часник. Помістити рульку в кастрюлю, залити її пивом, додати лавровий лист і спеції (солі дати стільки, щоб пивна юшка була добряче пересолена). Накрити кришкою і відправити маринуватися до холодильника на 24 год. (у мене маринувалася 2 дні, я ще кілька разів перевертала рульку на різні боки).

Ставимо рульку в пиві на вогонь під привідкриту кришку, як закипить, скручуємо газ на мінімум і варимо 3 год. (через 2 год. варіння перевернути на інший бік). М‘ясо за цей час почне відходити від кістки. Викласти рульку у форму для запікання. Змішати мед, соєвий соус та гірчицю до однорідності і добре змастити цією сумішшю рульку з усіх боків. Запікати в попередньо розігрітій до t200 духовці 40-50 хв. Під час запікання кілька разів додатково змащувати рульку соусом, що залишився. Смачного!

Готувала @viktoriyaisayenko

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook