
Рулет із лаваша з шинкою та огірками. Найсмачніша начинка!
Рулет з лаваша – це, мабуть, найпростіша закуска, яку можна швидко приготувати із тих продуктів, що є холодильнику. З-поміж усіх начинок, мені найбільше подобається з шинкою і свіжим огірком. Так по-літньому пахне!
Рулет із лаваша
2 лаваша, 250 г копченої шинки, 1 огірок, листя салату, сіль, 3 варені яйця. Соус: 200 г м’якого плавленого сиру типу янтар, 200 г майонезу.
Лаваш змастити половиною суміші майонезу і плавленого сиру, посипати тертими яйцями, покласти листочки салату, накрити ще одним листком лаваша, змасти його рештою соусу, покласти тонкі скибочки шинки, а зверху тонкі скибочки огірка. До кінця лаваша начинку не докладати, тільки змастити соусом. Скибочки мають бути дуже тонкі, майже прозорі.
Акуратно згорнути лаваш щільним рулетом, загорнути у харчову плівку, покласти у холодильник на 2–3 год. При подачі порізати скибочками завтовшки 1,5–2 см.
Спробуйте також приготувати: