Рогалики “Завивані” – смак дитинства. Мамин рецепт

Зазвичай роблю дві порції тіста, бо цих рогаликів завжди мало. То ще мамин рецепт, смак дитинства. Я завжди допомагала мамі їх робити. А тепер печу своїм дітям.

Рогалики “Завивані”

20г дріжджів, 3 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка цукру, перемішати і залишити на 1 год. Додати 200 г маргарину кімнатної температури, 1 яйце, 300 г борошна. Замісити тісто, розкотити, порізати, покласти начинку (джем, вишні, горіхи, мак – яку любите), скрутити рогалики. Після випікання обваляти у цукровій пудрі.

Рецепт Олександри Марчук

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook