Суп з капустою та зеленим горошком
500 г ребер, 250 г капусти, 4 картоплини, 2 моркви, 1 цибуля, 200 г зеленого горошку, 2 ст. ложки масла, кріп, сіль, перець, карі, хмелі сунелі.
Інгредієнти вказано на 3 л баняк. Спочатку зварити з реберець, лаврового листа і улюблених корінців бульйон. Я варила з свинних ребер, можна цей пункт пропустити, але, як на мене, суп на бульйоні більш смачний.
Картоплю, моркву і цибулю почистити і помити. Картоплю порізати маленькими кубиками, моркву – соломкою, цибулю і капусту – дрібно посікти. На маслі на невеликому вогні обсмажити до прозорості і зм‘якшення цибулю, додати моркву і злегка підсмажити.
Коли бульйон буде готовий, додати картоплю, варити 15 хв. Тоді додати капусту, засмажку, горошок, спеції. Варити до готовності. Вкінці додати дрібно порізаний кріп.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 140