Рогалики пісочні, що тануть у роті
150 мл сметани, 100г масла (маргарину, кімнатної температури), 100 г смальцю кімнатної температури, 350-400 г борошна, 1 ч. л соди, або 2 ч. ложки розпушувача, ванільний цукор. Начинка: згущенка варена, горіхи з цукром, цукор з какао, повидло, вишні, мак, карамельки молочні та будь-які з начинкою.
Замісити некруте тісто (цукор не додавати). Поставити в холодне місце не менше, ніж на дві години. Виробити рогалики. Випікати при 190 ОС 25-30 хв, до зарум’янення. Залежить від духовки. Обваляти гарячі в цукровій пудрі.
Рецепт Світлани Зиміної-Тринчій
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 22