Рогалики. Найкраще тісто – на пиві!

Треба тільки маргарин, борошно і... пиво для найсмачніших рогаликів! Які не пекла - все не те. А ці рогалики саме такі, якими мають бути справжні рогалики!

Рогалики на пиві

500 г маргарину, 1 скл. пива, 5 скл. борошна.

Замісити, поділити на 5 кульок і покласти в холодильник на 1 год. Діставати по одні кульці, розкочувати, поділити на трикутники, на край покласти повидло і скрутити. Випікати при 180 ОС. Гарячими посипати цукровою пудрою. Виходять дуже смачні!

Рецепт Юлії Русанової

Спробуйте також приготувати:

Рогалики з “холодного” дріжджового тіста без яєць. Рецепт старий як світ, але дуже добрий!

Рогалики “Завивані” – смак дитинства. Мамин рецепт

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook