Котлети «Гніздечка»

Ці котлети печені, а тому набагато корисніші за смажені. А ще вони дуже красиві і подобаються діткам.

Котлети «Гніздечка»

500 г курячого фаршу, сіль, спеції, 5 яєць (або 10 перепелиних), по 1 морквині і цибулині, 1 ст. ложка олії.

  • Моркву дрібно натерти. Цибулю дрібно нарізати (або перемолоти). У фарш додати моркву, цибулю, сіль, спеції, ретельно перемішати, додати одне яйце, ще раз перемішати.
  • Форму змастити олією. Зліпити котлетки, зробити у кожній заглиблення. У кожну котлетку вибити по одному яйцю.
  • Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів, запікати близько 40 хв. Готові котлети посипати подрібненою зеленню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook