Маринова скумбрія. Такої ви ще не їли!

Ця скумбрія дуже смачна. Її потрібно замаринувати за два дні раніше. Підготувати пластикову пляшку 1,5 або 2-літрову (у меншу входить 2, у велику – 4 рибини). Результат вас просто здивує!

Маринована скумбрія

Для маринаду: 5 ст. л. солі без верху, 2 ст. л. цукру, 2-3 ст. л. чорного чаю без добавок, цибулина, 1 л води

У каструлю налити води, додати сіль, цукор, порізану цибулю, чай чорний, довести до кипіння, проварити 5 хв. і охолодити.

У риби видалити голову, нутрощі й промити. Із пластикової пляшки відрізати горлечко й вертикально вкласти рибу. Залити маринадом і витримати в прохолодному місці 2 доби. Дістати з маринаду, порізати.

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook