мандариновий чізкейк

Мандариновий чізкейк без випікання. Легкий рецепт

Чізкейк без випікання - один з найпростіших у приготуванні десертів. І водночас - один з найсмачніших. Він такий ніжний, що тане у роті. А вершковий смак доповнює мандариновий прошарок.

Чізкейк – це дуже смачно і дуже просто. Навіть випікати нічого не треба! Просто все по черзі викласти у форму. А в основі – шар з подрібненого печива та масла. Готувати легко, а виходить дуже смачно!

Мандариновий чізкейк без випікання

  • Основа: 300 г пісочного печива, 150 г розтопленого масла.
Печиво подрібнити, додати масло, все добре перемішати та висипати у форму, добре втрамбувати. У мене кондитерське кільце діаметром 20 см. Поставити у холодильник.
  • Сирна маса: 300 г кисломолочного сиру (перетерти через сито або блендером), 100 г пудри цукрової, 200 г вершків (30%), 300 г сметани, 15 г желатину (розвести у холодній воді, щоб набух, та розтопити на водяній бані).
Усе збити міксером та додати розтоплений желатин. Вилити мус у форму та поставити у холодильник.
  • Мандариновий шар: 800 г мандаринів, 50 г цукру, 50 мл води, 15 г желатину.
Мандарини почистити від шкірки, помістити у черпак, додати 50 г цукру та 50 мл води, перебити блендером та довести до кипіння. Додати попередньо замочений у холодній воді 15 г желатину. Перетерти через сито, трохи охолодити та вилити у форму. Поставити у холодильник до повного застигання.
Рецепт і фото Галі Лилик
Радимо також спробувати приготувати інші види чізкейків за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook