манго з гарбуза

Консервоване “манго” з гарбуза. У торти і випічку – те, що треба

Такий консервований гарбуз на смак дійсно нагадує манго. Усе завдяки спеціальному маринаду. А в тортах і десертах - взагалі не відрізнити! Навіщо ж переплачувати? Виходить смачно і натурально!

“Манго” з гарбуза

  • 3 кг гарбуза, 600 г цукру, 3 апельсини, 1 лимон, 15 г лимонної кислоти.

Почистити гарбуз від насіння і шкірки, нарізати кубиками. Апельсини і лимон залити окропом на 30 секунд, а потім також нарізати кубиками. Усе змішати, додати цукор і лимонну кислоту, залишити на 3–4 години.
Потім розкласти суміш в півлітрові банки, простерилізувати 30 хвилин. Закрутити і вкутати на добу.

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook