Пухнасті млинці з зеленою цибулею

Млинці смакують не тільки на десерт. Вони можуть бути самостійною солідною стравою, перекусом або додатком до супу чи борщу.

Пухнасті млинці з зеленою цибулею

200 мл кефіру або кислого молока, 200 г борошна, 1 яйце, 1 жовток, 1 пучок зеленої цибулі, по 0,5 ч. ложки соди і солі. Олія для смаження.

  • Зелену цибулю дрібно посікти. У кефір всипати соду, розмішати. Потім додати сіль, яйце і борошно.
  • Якщо кефір рідкуватий, борошна дати більше, якщо густий – менше.
  • Довести до однорідного стану і всипати цибулю.
  • Смажити з двох боків на малому вогні. Подавати зі сметаною або несолодким йогуртом.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook