Пухкенькі пампушки. Дуже вдалий дешевий рецепт

Дуже вдалий рецепт і при цьому недорогий. Пампушки виходять пишні і дуже смачні! Печіть для своєї сім'ї і передавайте хлопцям-захисникам!

Пампушки

У 200 мл теплої води додати 25 г пресованих дріжджів, вимішати, додати дрібку солі, 2 ст. ложки цукру, 50 г олії без запаху, вимішати до однорідності, додати 500 г попередньо просіяного борошна, замісити м’яке тісто.
Накрити полотенцем, поставити в тепле місце для підйому тіста, на 1,5 год. При першому підйомі тіста, злегка обім’яти, дати ще раз підійти, аж потім формувати пончики.
Технологія приготування: на робочу поверхню посипану борошном, викладаємо тісто, розкотити не дуже тонко, вирізати стаканчиком пончики, дати їм підійти 10 хвилин, смажити у великій кількості олії з обох сторін на середній температурі до зарум’янення. Остудити посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото Магдалини Шершун
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook