Простий рецепт домашнього вина. Роблю так вже 8 років – і смачно виходить!

Домашнє вино готую швидко і просто, не заморочуюсь. Вино виходить чудове! Роблю так вже 8 років і рецепт міняти не збираюся! 

Простий рецепт домашнього вина

На 1 л винограду (немитого, пом’ятого) 1 л води і 300-400 г цукру.

Усе перемішати, скласти у 20-літровий бутель по плічка, одягнути на горлечко рукавицю. Поставити у теплі. Коли рукавиця впаде – вино готове (приблизно 1 місяць). Тоді злити за допомогою шланга.

Рецепт Оксани Басок

Спробуйте також приготувати:

Компот на зиму “Виноградний мохіто”

Домашнє вино з винограду. Готую за простим бабусиним рецептом

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook