Повидло яблучне “Карамельне” з цукерками “Корівка”

Це яблучне повидло нагадує дитяче пюре. Таке смачне, що можна просто їсти ложкою!

Повидло “Карамельне”

4 кг яблук, 0,5 кг цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, 1 скл. води, 0,5 кг цукерок “Корівка”.

Яблука почистити від шкіри, порізати і покласти у велику каструлю, додати цукор, воду і лимонну кислоту, довести до кипіння і варити 50-60 хв на малому вогні, знімаючи піну. Зняти з вогню і подрібнити блендером, додати цукерки та проварити ще кілька хвилин, щоб повністю розтанули цукерки. Розкласти в стерильні банки і закатати.

Рецепт Оксани Баранич

Спробуйте також приготувати:

Густе повидло з яблук з барбарисками. Мої домашні його обожнюють!

Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook