Помідори, квашені з цибулею і листям смородини. Швидкі і смачні!

Швидко вквашуються і добрі на смак. Як довше потримати, то будуть кисленькі, аж за язик щипатимуть. Але я з'їдаю швидше, бо дуже смачні!

Помідори, квашені з цибулею і листям смородини

У 10-літрове відро скласти помідори, перекладаючи шарами з цибулею (пів кільцями) і листям смородини. Залити розсолом: на 10-літрове відро 10 ст. ложок солі і 20 ст. ложок цукру. Розвести у воді сіль і цукор, залити помідори, щоб покрило помідори.

Рецепт Лілії Блажеюк

Спробуйте також приготувати:

Малосольні помідори з часником. Рецепт колись розповів кухар ресторану, і тепер готую їх щороку!

Справжні квашені помідори – тільки з сіллю! Моя бабуся так робила, мама і я так квашу!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook