Малосольні помідори з часником. Рецепт колись розповів кухар ресторану, і тепер готую їх щороку!

Колись цим рецептом зі мною поділився кухар одного великого ресторану. Помідори там були шикарні! А тепер я їх сама готую щороку. До речі, рецепт супер: малосольні помідори готові вже через три дні!

Малосольні помідори з часником

З помідорів вирізати серцевину (де кріпиться хвостик), вкласти всередину зубець часнику (якщо великий – розрізати навпіл). Великі помідори можна порізати. На дно банки або контейнера покласти зелень, викласти помідори. Залити маринадом: на 1 л води 70 г солі, 2 ст. ложки гірчиці в порошку, 2 ст. ложки цукру (воду закип’ятити, охолодити до теплої, додати спеції, щоб розчинився цукор і сіль, залити помідори). На ніч залишити у кімнаті (покласти зверху гніт), потім поставити у холодильник. Через три дні можна знімати пробу!

Рецепт Світлани Лахно

Спробуйте також приготувати:

Швидкі квашені помідори з гірчицею. Уже через три дні можна їсти!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook