Малосольні помідори з часником
З помідорів вирізати серцевину (де кріпиться хвостик), вкласти всередину зубець часнику (якщо великий – розрізати навпіл). Великі помідори можна порізати. На дно банки або контейнера покласти зелень, викласти помідори. Залити маринадом: на 1 л води 70 г солі, 2 ст. ложки гірчиці в порошку, 2 ст. ложки цукру (воду закип’ятити, охолодити до теплої, додати спеції, щоб розчинився цукор і сіль, залити помідори). На ніч залишити у кімнаті (покласти зверху гніт), потім поставити у холодильник. Через три дні можна знімати пробу!
Рецепт Світлани Лахно
Спробуйте також приготувати:
Швидкі квашені помідори з гірчицею. Уже через три дні можна їсти!
Post Views: 70