Найсмачніший спосіб приготування броколі. Обожнюють навіть діти!

Таку запечену броколі із задоволенням їдять і діти, і навіть чоловіки. Виходить дуже ніжна вершкова капуста під сиром. На вигляд так собі, але на смак - супер!

Запіканка з броколі

0,5-0,7 кг броколі, 150-200 мл нежирних вершків або молока, 3-4 яйця, сіль, перець, 100-150 г тертого сиру, панірувальні сухарі, 50 г масла.

Броколі розібрати на суцвіття, довести воду до кипіння, посолити, додати лавровий листок, вкинути броколі, варити 3 хв. Зцідити, опустити броколі у дуже холодну воду на 10 с (щоб зберегла колір). Добре зцідити воду, обсмажити на маслі. Форму змастити маслом, посипати панірувальними сухарями, викласти броколі. Залити збити з вершками або молоком яйцями, потерти зверху сир. Запекти приблизно 20 хв при 170 ОС.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook