Пиріг з куркою та броколі. Шматок з’їв – і наївся!

По суті це не пиріг, а ціла вечеря в одній страві: тут і ситне м'ясо, і соковиті овочі, і хрумка скоринка тіста. І все це смачно поєднується!

Незвичайний пиріг з куркою та броколі

Тісто – готове листкове (0,5-1 кг залежно від розміру форми).
Заливка: 1 скл. сметани, 1 скл. майонезу, 1 скл. борошна, 3 яйця (збити з 1 ч. ложкою солі), 2 ч. ложки розпушувача порошку до печива. Усе ретельно розмішати.
Начинка: варене куряче філе, варена броколі (опустити в киплячу підсолену воду, проварити 5 хв, одразу відцідити). У цей пиріг можна давати все, що любите: гриби, перець, цвітну капусту, рибу, зелень тощо.
У форму для запікання викласти листкове тісто, зробити бортики, на тісто викладаємо заливку, перемішану з начинкою, зверху знову листкове тісто, змастити збитим жовтком, посипати кунжутом. Запікати в духовці при 170-180 градусах приблизно 30 хв.
Рецепт і фото Оксани Новіцької

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook