Кухня Рецепти

Фаршировані кабачки

Страва ідеально поєднала у собі соковитість овочів, поживність м’ясного фаршу. І кращої форми, аніж кабачки, для неї годі придумати.

30.07.2017 20:59

Інгредієнти:

1 кг кабачків, 300 г фаршу, по 150 г помідорів і болгарського перцю, по 100 г цибулі, моркви і твердого сиру, 50 г майонезу.

Кабачки порізати на шматки завдовжки 4–5 см, вирізати середину, викласти на деко. Порізати кубиками помідори та перець, 100 г м’якоті кабачків і цибулю. Моркву і сир потерти. Цибулю і моркву обсмажити. Усі овочі перемішати з фаршем, посолити, поперчити. Нафарширувати кабачки, зверху змастити майонезом. Запікати 1 год за температури 180 градусів. За 5 хв до готовності посипати тертим сиром.