Найсмачніше сало
У мене сало на два пальці товщиною, з прошарком м’яса. Порізала шматок смужками десь по 3 см шириною (розрізати лише до шкірки). Взяти у пропорції 2:1:1 сіль, мелений перець та вичавлений часник. Можна ще червоного гострого додати. Все сало і всередині в надрізах добре втерти суміш спецій. Залишок суміші викласти товстим шаром на сало. Загорнути в пергаментний папір. Три дні тримати в холодильнику, тоді покласти в морозилку. Тоді в будь-який момент дістати і порізати до столу.
Рецепт Валентини Татаринської
Сало замість таблеток: при бронхіті, остеохондрозі та ревматизмі, для печінки і жовчного
Смачніше за сало – тільки сало! 7 найсмачніших рецептів засолювання і закусок із сала