Помідори консервовані «Без мороки»
- На літрову банку: помідори, 1 ст. ложка солі, 1,5 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка оцту (9%), 3 зубці часнику, 2 лаврові листки, 2 бутони гвоздики, кілька горошин запашного та чорного перцю.
На дно ошпареної банки покласти прянощі, помідори (проколоти біля плодоніжки), насипати сіль і цукор, налити окріп до шийки.
Поставити в мікрохвильовку на максимальну потужність до закипання води.
Час від часу відкривати і подивитися, чи кипить вода в банці. Якщо ні, поставити ще на 5 хв.
Коли вода закипить, банку вийняти, влити оцет, закрутити і вкутати.
Спробуйте також приготувати:
- Президентські помідорчики мариновані половинками
- Найшвидший спосіб приготування томатної пасти – за 15 хвилин
Post Views: 30