абрикоси консервовані половинками у сиропі

Абрикоси половинками у сиропі. Найбільш вдалий рецепт!

Я по-різному закривала абрикоси на зиму. Але цей рецепт - половинками у сиропі - найбільш вдалий! Абрикоски виходять ціленькі і дуже смачні!

Абрикоси половинками

800 г цукру, 1 скл. води, 1 кг абрикосів. Абрикоси повинні бути стиглими, але ще крепкими, тугенькими, можна навіть трохи зеленкуватими.

Зварити цукровий сироп, занурити в нього абрикоси без кісточки. Половинки мають бути цілими. Абрикоси не перемішувати і лишити на 8 год, потім злити сироп, довести до кипіння і залити абрикоси. Так зробити не менше 4 разів. Останній раз проварити з сиропом десь по 4 зернят із кісточок на 1 л варення. Побачите, коли абрикоси прозорі – то вже готові. Закрутити, перевернути, вкутати.

Рецепт Наталії Степанової

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook