пляцок "Снікерс"

Пляцок “Снікерс”: без нього свято – не свято

У багатьох сім'ях "Снікерс" - улюблений пляцок. І у нашій сім'ї теж! До того ж готується дуже просто! Рекомендую!

Пляцок “Снікерс”

  • Форма 22Х36 см.
    4 яйця, 1 скл. цукру, 6 ст. ложки води, 1 ч. ложка амонію, 1 скл. борошна, 1 ст. ложка какао. 

Яйця збити з цукром. Додати воду, какао, погашений оцтом амоній і вкінці борошно. Тісто розділити навпіл, спекти 2 коржі.

  • Крем: 1 банка вареного згущеного молока (500 мл), 200 г масла, 1 п. шоколадного крекера (поламати), 1 плитка шоколаду (розтопити). Усе вимішати і додати 300 г підсмаженого арахісу.

Збити масло, по ложці додати згущене молоко (мають бути однакової кімнатної температури), влити цівкою розтоплений шоколад, збити. Додати поламаний крекер, підсмажений арахіс, перемішати.

Зібрати пляцок: корж, крем, корж. Зверху полити розтопленим шоколадом.

Рецепт і фото Олі Маланюк

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook