Пісочне печиво через м’ясорубку на маслі і сметані

Для багатьох печиво через м'ясорубку - смак дитинства, бо його часто готували у 80-90-х роках. А моїй сім'ї воно смакує і зараз! Виходить крихке і запашне!

Пісочне печиво через м’ясорубку на маслі і сметані

2 яйця, 250 г цукру, 10 г ванільного цукру, 250 г масла кімнатної температури, 200 г домашньої сметани (можна замінити на майонез), 700-750 г борошна, 1,5 ст. ложки розпушувача.

2 яйця збити з 250 гр цукру і 10 г ванільного цукру, додати 250 г масла кімнатної температури та 200 г домашньої сметани (можна замінити на майонез). Просіяти 700-750 г борошна і 1,5 ст. ложки розпушувача. Поступово додати до масляної суміші, замісити тісто та залишити на 30 хв у холодильнику. За допомогою насадок для печива для м’ясорубки сформувати печиво (можна також робити за допомогою формочок). Випікати у розігрітій духовці (190 ОС) 30-35 хв (час випікання залежить від духовки), прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото Надії Шмотолохи

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook