Консервована квасоля у томаті. Добре зберігається навіть у квартирі

Закриваю за цим рецептом вже кілька років. Ніколи не зірвало жодної банки, хоч зберігаю у квартирі. Виходить дуже смачна квасоля! Замість магазинного томату даю перемелені помідори.

Консервована квасоля у томаті

4 кг помідорів, 1 головка часнику, 1 гірка перчина, 1 кг цибулі, 350 мл олії, 350 г цукру, 60 г солі, 1 кг квасолі.

Квасолю замочити на ніч, зцідити, залити чистою водою, приварити, але не до готовності. Помідори, часник, перець перемолоти на м’ясорубці, додати цибулю півкільцями, олію, цукор і сіль, варити 40 хв на середньому вогні. Додати приварену квасолю, варити до готовності квасолі. Розкласти у банки 0,5 л, стерилізувати 15 хв, закрутити і вкутати до повного охолодження. Оцту не додавати.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook