Кришталевий салат

Хочете приготувати незвичайний, але смачний салат із доступних продуктів? Тоді цей рецепт – це те, що ви шукали. До речі, в основі можу бути практично будь-який салат, головне – оригінальний "кришталевий" декор.

Кришталевий салат

Для салату: 300 г курячого філе, 3 яйця, 2 картоплини, 1 солоний огірок, 0,5 цибулини, майонез. Для кришталю: 1,5 ст. ложки желатину, 2 скл. бцльйону, зубець часнику, сіль, перець, лавровий листок.

Напівглибоку тарілку застелити харчовою плівкою. Викладати шарами: порізана кубирами картопля, подрібнена цибуля, майонез, солоні огірки, куряче філе, яйця, майонез.

Заздалегідь приготувати желеПроцідити бульйон, додати желатин, нагріти (не доводити до кипіння), залити у форму шаром завтовшки 1–1,5 см, охолодити до застигання, порізати квадратиками.

Салат акуратно перекинути на тарілку, забрати плівку, змастити майонезом, прикрасити “кришталем”.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook