Пікантний гарбуз-гриль, печений у духовці із часником

Гарбуз - це не тільки корисно, а й дуже смачно. Причому приготувати можна не тільки гарбузову кашу, випічку чи десерт, а й солідні страви. Наприклад, дуже смачно виходить запечений гарбуз з часником. Спробуйте приготувати!

Пікантний гарбуз із часником

Гарбуз почистити від шкірочки і серцевини. Порізати шматками товщиною 1-1,5 см. Покласти до глибокої миски і додати приправи: сіль, перець, сухий часник та орегано (можна розмарин) до смаку. Головне – не пересолити. Все перемішати і полити олією. Викласти гарбуз на деко і поставимо пекти. Якщо сорт гарбуза твердий, то його пекти приблизно 40-45 хв при 160 ОС, якщо гарбуз м’який, то достатньо 20 хв.
Тут можна експериментувати.

Рецепт і фото Галини Буц

Спробуйте також приготувати:

Французький гарбузовий суп

Смачнючий гарбуз у сметанному соусі з часником. Чоловік і діти у захваті – з’їли за 5 хвилин!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook