Соковита печена шинка. Секрет – у сухому маринаді та кислому молоці

Кожного року на Різдвяні і Великодні та інші великі свята я запікаю м'ясо за цим рецептом, яким користуюся вже багато років. Такої смачної печеної шинки в магазині не купите!

Соковита печена шинка

Потрібні гарні шматки свинини (у мене шинка, можна використати і шию) замаринувати у сухому маринаді. 
МАРИНАД: сіль, перець, паприка, сушена зелень кропу і петрушки, орегано, базилік, розмарин (трошки!!!). Обкачати м’ясо в солі і спеціях. Солі даю десь жменьку солі на один кусок м’яса (1-1,5 кг). Залишити все на 24 години. Далі залити все кислим молоком (або кефіром) і витримати в холодильнику 1-2 дні (чим довше – тим краще) час від часу перевертати. Потім помістити свинину, покласти в рукав і запікати 2 год при 200 ОС.
Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook