сирне суфле з чорницею

Ідеальне сирне чорничне суфле. Дуже корисний десерт!

У цьому десерті все ідеальне: вигляд - дуже апетитний, смак - супер, а про користь взагалі мовчу! Насолоджуйтеся і будьте здорові!

Ідеальне чорничне суфле

300 г м’якого сиру (можна і домашнього), 100 мл вершків (якщо сир домашній), 100 мл молока або води, 15 г желатину (швидкорозчинного), 200 г чорниці або інших ягід, цукор або підсолоджувач до смаку.
Змолоти блендером чорницю у пюре. Желатин залити молоком і залишити, щоб набух. Пюре змішати із сиром та цукром, збивати блендером у однорідну масу. Набухлий желатин розтопити імпульсами в мікрохвильовій та помаленьку влити у суміш і збити. Готову суміш розкласти у форми і поставити в холодильник до повного застигання. Десерт дуже добре дістається із силіконових формочок.

Рецепт і фото Оксани Білінської

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook