Шоколадний торт зі суфле. Дуже ніжний десерт

Цей десерт виходить дуже ніжним, неймовірно смачним. Зробити торт дуже легко, а ще він вдається навіть кондитерам-початківцям.

Шоколадний торт зі суфле

Корж: 6 яєць, 1 скл. цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки борошна.

Яйця збити з цукром. Додати розпушувач, какао і борошно. Усе вимішати. Викласти у форму і випікати до готовності. Розрізати корж на дві частини.

Суфле 1: 0,5 л сметани, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки згущеного молока, 2,5 ч. ложки желатину, 2 ч. ложки кави, 0,5 скл. води.

Желатин залити холодною водою, дати набрякнути, розчинити на водяній бані, влити тонкою цівкою. Додати усі інші інгредієнти й добре збити.

Суфле 2: 0,5 л сметани, 3 ст. ложки цукру, 100 г шоколаду, 2 ч. ложки желатину, 0,3 скл. води.

Шоколадку розтопити на водяній бані. Желатин залити холодною водою, дати набрякнути, розчинити на водяній бані, влити тонкою цівкою. Додати усі інші інгредієнти й добре збити.

Зібрати торт: на торт викласти суфле 1, потім суфле 2 і знову корж. Прикрасити за бажанням.

Рецепт і фото: Галина Трачук

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook