Соус з порічок на зиму до борщу – смачніше, ніж з томатом!

Із порічок на зиму готую дуже смачний соус до червоного борщу. Томат - відпочиває! Із порічковим соусом борщ набагато смачніший! Його і до м'яса можна додавати.

Соус з порічок

До помитих порічок з гілочками додати трошки води (десь 50 мл), поставити на великий вогонь десь хвилин на 7. Потім перетерти через сито. До отриманого соку додати сіль: на 500 мл соку – 1 ст. ложка солі, перемішати, розлити у баночки (200-250 мл), простерилізувати 5 хв від моменту закипання та закрутити кришкою металевою. Додаю до борщу, мариную в цьому соусі цибульку до салату “шуба” – виходить набагато смачніше.

Рецепт Вікторії Журби

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook