Кабачки, смажені у пивному клярі
Кабачок середній, сіль, перець, 1 яйце, 3 ст. ложки борошна, 20 мл пива.
Кабачок порізати, додати сіль перець і залишити на 2-3 години, щоб випустив сік і став м’яким. Яйце збити, додати борошно, перемішати добре і поступово додавати пиво, при цьому добре перемішуючи, щоб не було грудочок. Додати в кляр кабачки, перемішати і викладати на розігріту з олією сковорідку і смажити на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Смак виходить досить цікавий і не має яскраво вираженого пивного смаку. Спробуйте приготувати – не пошкодуєте!
Рецепт і фото Іри Литвицької-Фурки
Спробуйте також приготувати: