Печінковий паштет “Мій фірмовий”. Найсмачніший з усіх, що я будь-коли їла!

Пекла печінковий паштет за різними рецептами, але цей найкращий. Хто їв – усім сподобалося! А ще він коли охолоне, чудово ріжеться тонкими скибочками. Тому має гарний вигляд на м'ясній тарілці.

Печінковий паштет “Мій фірмовий”

1 кг печінки, 1 кг жирного фаршу зі свинини, 8 яєць, 4 ст. ложки крохмалю, 4 ст. ложки манної крупи, 4 ст. ложки панірувальних сухарів, 4 морквини, 4 цибулини, сіль, спеції, масло.

Печінку і овочі порізати великими шматками. Усе окремо обсмажити (печінка має тільки схопитися і поміняти колір) на маслі з усіх боків. Перемолоти на м’ясорубці, додати фарш, манку, крохмаль, панірувальні сухарі, сіль, спеції. Усе перемішати, залишити на 10 хв 10 хв. Викласти у форму з високими бортами, застелену пергаментом (у мене 25Х35Х5 см). Запікати при 180 ОС близько 1 год. Дати повністю охолонути у формі, потім дістати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook