Перевірений рецепт домашнього кетчупу
- 5 кг помідорів, 2 великі цибулини, 3 ст. ложки солі, 0,5 л. цукру, 250 г оцту, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, 1 ч. ложка червоного гіркого перцю, 1 ч. ложка кориці, 5 ст. ложок крохмалю.
Цибулю і помідори порізати і варити 1 годину. Суміш збити блендером і перетерти через сито. Від маси відібрати 0,5 літра рідини і відставити. До решти дати приправу і варити 1 годину. Майже наприкінці приготування розчинити крохмаль в 0,5 л маси і долити до соусу, довести до кипіння і розлити в стерилізовані банки. Виходить приблизно 5,5 л кетчупу.
Рецепт Катерини Гаврищук
Радимо також інші перевірені рецепти кетчупу:
- Якщо кетчуп, то тільки домашній! Чотири перевірені рецепти
- Кетчуп з перцем та яблуками. Такий смачний, що кожного року готую по 2-3 порції!
Post Views: 47