Якщо кетчуп, то тільки домашній! Чотири перевірені рецепти

Найкращий кетчуп - домашній! Без загусників, ароматизаторів і консервантів! Причому вдома можна приготувати будь-який кетчуп: і лагідний, і пікантний, і "До шашлику". До вашої уваги чудові перевірені рецепти.
Після того, як приготуєте домашній кетчуп, у бік магазинного ви навіть глянути не захочете! А ще він не тільки смачний, а й корисний, на відміну від купованого – тільки натуральні помідори, прянощі і ніяких підсилювачів смаку, консервантів і загусників! І його абсолютно спокійно можна давати дітям: нехай їдять у задоволення, скільки душа забажає!
До речі, а ви знаєте, помідори належать до тих небагатьох продуктів, які після термічної обробки стають ще корисніші. Після приготування у помідорах міститься максимальна кількість лікопену. Це один із найпотужніших природних антиоксидантів. Він має властивість активувати імунітет, знижувати рівень “поганого” холестерину.  Учені знайшли зв’язок між лікопеном і меншою кількістю випадків серцево-судинних захворювань, раку простати, яєчників, легенів та шлунка. А ще ця речовина покращує виробництво проколагену (“попередника колагену) – молекули, що дає шкірі її структуру та береже її молодість та пружність.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook