квашені помідори

Квашені помідори з гірчицею у трилітровій банці. Рецепт дуже простий, а виходить смачно!

Для мене найсмачніші квашені помідори - з гірчицею! Виходять дуже ароматні і гарно зберігаються всю зиму!

Квашені помідори з гірчицею у трилітровій банці

  • На 3-літрову банку: 2 ст. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки сухої гірчиці, спеції, зелень (кріп, хрін, листя вишні, листя смородини), часник. 

На дно банки скласти листя і спеції, на них помідори, зверху насипати сіль, цукор і гірчицю, акуратно залити холодною водою. Закрити кришкою і потрусити банку, щоб сіль і цукор розчинився. Якщо хочете, щоб заквасилися швидше – на день залишіть у кімнаті. Далі у підвал.

Рецепт Надії Загребельної

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook