Кетчуп-cjec з перцем та яблуками. Такий смачний, що кожного року готую по 2-3 порції!

Гостренький смачний соус з яскравим смаком, хоча від без цукру та оцту! Їмо його практично з усім - із м'ясом, макаронами, пельменями, в борщ і просто з хлібом - смачно!

Кетчуп з перцем та яблуками

2 кг помідорів, 1 кг перцю, 500 г яблук (з кислинкою), 200 г часнику, 50-100 г гострого перцю, 1 скл. олії, сіль (1-2 ст. ложки), перець. Вказана вага овочів не очищених.

Усе змолоти, перемішати, варити 1,5-2,5 год, розкласти у стерильні банки, закрутити.

Спробуйте також приготувати:

Соус з помідорів з кінзою, кропом і петрушкою. До шашлику і м’яса підходить ідеально!

 

Соус з помідорів з родзинками. Незвичайний, але дуже смачний!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook