Інгредієнти:
300 г борошна, 100 г цукру, 200 г волоських горіхів, 50 г масла, сода на кінчику ножа, 1 яйце, 3–4 яблука, трохи сушеної журавлини, по дрібці кориці, мускатного горіху і солі.
Вимиті яблука нарізати шматочками і подрібнити в блендері до стану пюре. У глибокій посудині змішати борошно, соду, корицю, сіль і мускатний горіх. У другій посудині перетерти цукор і м’яке масло, додати яйце і збити до однорідної маси. У першу посудину з борошном додати подрібнені горіхи і журавлину, перемішати. З’єднати з яблучним пюре і з масляною масою, перемішати. Розігріти духовку до 175 градусів. Деко застелити пергаментом і ложкою або кондитерським шприцом викласти шматочки тіста. Випікати 15 хв.
Post Views: 21