Печінковий торт – просто тане у роті!

Це дуже смачно! Я пробувала з різними начинками: морквочками, цибульками, печерицями, сирочками. Кожен рецепт смачний по-своєму. Але зупинилася, власне, на цьому рецепті. Ох, і довго шукала ідеальний для себе рецепт цього тортика. І завжди щось до кінця не влаштовувало: то печінкові млинці якісь тверді чи гумові виходили, то дратувала та кількість майонезу, якою треба було перемащувати. Тепер у мене в записнику є рецепт, яким я повністю задоволена і яким хочу поділитися з вами. Ніжні, м‘які печінкові млинці просто тануть в роті, вершковий післясмак і ненав‘язлива нотка майонезу, словом - смакота! Сподіваюся, цей рецепт стане улюбленим і у вас.

Печінковий торт

Млинці: 500 г курячої печінки, 1 цибулина, 2 яйця, 4 ст. ложки борошна, 1/8 ч. ложки соди, спеції: сіль, перець за смаком.
Печінку помити, видалити зайве. Почистити і порізати грубими шматками цибулю. Викласти у чашу комбайна на насадку «ніж», перебити. Додати всі решта складові і ще раз перебити до однорідності. Я робила млинці на сковорідці d16 см. Вийшло 14 шт., з яких я зробила 2 тортики по 7 шт. млинців в кожному. Ви ж можете зробити 1 великий. Сковорідку я через раз змащувала олією (силіконовим пензликом).
Секрет неймовірної ніжності і м‘якості цього печінкового тортика полягає в начинці, де крім майонезу використовується сметана, а також в тому, що кожен млинець одразу ще гарячим змащується нею.
Начинка:  125 г сметани, 125 г майонезу, 4 зубці часнику, посічений кріп за бажанням.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook