Паска з морозивом до Великодня

Пропонуємо приготувати паски разом за дуже цікавим та простим рецептом - з морозивом!

Україна на порозі великого свята – Воскресіння Христового. Добре відомо, що його супроводжують безліч традицій як церковних, так і народних. Одна з таких традицій – на святковому столі головною стравою має бути смачна великодня паска. Адже ця особлива випічка безперечно символізує Великдень.

Господині добре знають – спекти паску, навіть за перевіреним рецептом, справа клопітка. Саме тому торгова марка «Ласунка» зібрала для вас корисні поради на сайті https://lasunka.com/ , щоб ідеальна паска вийшла у вас з першого разу!

Пропонуємо вам приготувати великодні паски разом із ТМ «Ласунка» за дуже цікавим та простим рецептом!

 На 2 паски середнього розміру вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • морозиво пломбір – 500 г;
  • 2 великих яйця
  • 100 г цукру;
  • 350 г борошна;
  • 15 г розпушувача для тіста;
  • 60 г розмочених родзинок.

Приготування:

  1. Головним інгредієнтом цього рецепту є пломбір. Адже саме завдяки морозиву ваша випічка буде особливо ніжною з тонким вершковим смаком. Тож спочатку необхідно викласти його в миску та дати трохи підтанути.
  1. Відділіть жовтки від білків. Далі необхідно збити білки та половину цукру, доки не з’являться щільні стійкі піки.
  1. Підталий пломбір потрібно збити міксером у повітряну масу. Після чого, по одному вводити жовтки, другу половину цукру і продовжити збивання ще 2-3 хв.
  1. Просіяне борошно змішати із розпушувачем та по трохи додавати до пломбірної суміші, продовжуючи збивання. Коли всі грудочки в тісті зникнуть, слід ввести розмочені родзинки та збиті з цукром білки. Вимішувати тісто треба дуже обережно, аби повітряна текстура не була порушена. Після цього залиште його настоюватися на 20-30 хв.
  1. Влийте тісто у форму для випікання та відправте у розігріту до 170 градусів духовку. На випікання знадобиться приблизно 40 хв. Але пам’ятайте, що час приготування залежить від розміру форми, тому через 30 хв. перевірте паску сухою шпажкою.
  1. Готову паску можна присипати цукровою пудрою, змастити білковою, цукровою чи шоколадною глазур’ю, рецепти яких ви знайдете у нашому блозі.

Сподіваємось, наші поради стануть вам у нагоді!

Збирайте всю родину за столом, спілкуйтесь, посміхайтесь й щиро радійте великому святу.

А ми побажаємо, щоб ваш Великдень у 2021 році був смачним та щасливим!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook