Мої фірмові відбивні – зі смаком шашлику

Завдяки особливому маринаду мої відбивні на смак нагадують шашлик. Мені і моїм рідним дуже подобаються!

Відбивні

1 кг свиної полядвиці, 2 цибулини, молоко, сіль, перець за смаком, яйце, борошно для панірування, смалець для смаження.
Промити свинячу полядвицю, обсушити паперовим рушником і зняти плівки. Нарізати скибочками і відбити. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Перекласти відбиті скибочки свинини цибулею. Все залити молоком і відставити мінімум на 3 години, бажано на ніч. Через цей час дістати відбивні і
приправти сіллю і перцем. Запанірувати в борошні, потім в збитому яйці. Обсмажити на смальці до зарум’янювання з обох сторін. Подаватие з улюбленим гарніром.
Рецепт і фото Надії Тимків

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook