2 л молока, 400-500 г масла, 2 л банки цукру, 300 г дріжджів, 30-40 жовтків, 10 яєць, борошно, ванілін, 100 г олії, 0,5 г родзинок.
Збити 30-40 жовтків, 10 яєць і цукор. Залишити на деякий час. Додати борошно і усі інші інгредієнти, залишити на дві години. Потім додати 100 г олії і 0,5 г родзинок, ванілін, усе ще раз вимішати. Випікати до готовності. Полити сиропом.
Сироп: 200 г цукру, 0,5 скл води, сік цедри з лимона, кілька крапель ромової есенсії.
Рецепт і фото: Надія Хринюк
ВАМ ТАКОЖ СПОДОБАЄТЬСЯ:
Паска на 30 жовтків. Печу вже понад 10 років!
Паска з віденського тіста
Post Views: 35