Простий рецепт безе: смачне, не тріскає і сухе всередині. Можна робити топери для тортів

Люблю експериментувати на кухні. Особливо, якщо це стосується десертів. До вашої уваги пропоную рецепт бізешок. Дуже простий. А смакота виходить неймовірна!

Безе

4 білки, 250 г цукру, дрібка лимонної кислоти, 100 г цукрової пудри.

Білки з’єднати з цукром і нагріти на водяній бані до повного розчинення цукру. Перекласти у чашу міксерує і збивати до піків (масса при перевертанні чаші не повинна витікати). Потім додати кислоту та пудра і збивати ще близько 2 хв. Масса стане густішою. Тепер можна додати барвник, перекласти у кондитеський мішок і відсаджувати безе. Оскільки у мене газова духовка, то я роблю найменший вогонь і відкриваю дверцята. Сушу близько 2 год. Бізе не тріскаються і сухі всередині.

Рецептом і фото поділилася Катерина Поломаная

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook