Панакота з полуницею. Класичний рецепт

Маєте заморожену полуницю? Тоді час готувати панакоту. Це надзвичайно смачний десерт. Ніжний і в міру солодкий.
Панакота з полуницею
1 л вершків 30-36%, 250 г цукру, 8 г ванільного цукру, 10 г листового желатину, морожена полуниця + цукрова пудра.
Желатин замочити в воді (згідно інструкції), в банячок влити вершки, всипати цукор і ванільний цукор, поставити на невеликий вогонь, тримати поки цукор не розтопиться. Не кип‘ятити! В гарячу суміш ввести відтиснений злегка желатин, добре розмішати і розлити по формах. Дати вистигнути і поставити в холодильник. Розморожену полуницю перетерти блендером з цукровою пудрою (за смаком) і викласти по кілька столових ложок поверх застиглої панакоти. Вихід – 9 стаканчиків.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook