Коли хочеться чогось простого і легкого швиденько приготувати до чаю, печу пиріг з яблуками. Мінімум продуктів, із тістом мороки зовсім мало, а вдається смачно, і всі рідні задоволені. Одне слово, рекомендую вам цей простий рецепт вдалого пирога з яблуками.
Пиріг з яблуками
- 3 яйця, 100 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 90 мл олії, 1 ч. ложк розпушувача, 2 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 1 скл. борошна (220 мл).
- А також: 2 яблука, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка крохмалю, кориця.
Яйця з цукром збити за допомогою віничка чи виделки, додати олію, перемішати до однорідності, вкінці додати борошно і розпушувач, добре вимішати. 2 яблука почистити і порізати невеликими шматочками, додати 1 ч. ложку цукру, 1 ч. ложку крохмалю, кориці на бажання. Викласти зверху на тісто, злегка втопити. Випікати пиріг з яблуками при температурі 180 °С до рум’яності і сухого сірника.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Радимо також приготувати пиріг з яблуками за іншими перевіреними рецептами:
- Недорога випічка нашвидкуруч: шарлотка, медовик, бісквіт, коврижка
- Пухка шарлотка з яблуками. Секрет – у гарячому молоці