Кухня Рецепти

Ніжний рулет з часничком

Цю страву готувати краще напередодні ввечері, а потім на стіл порізати кружальцями. Холодною вона і форму тримає, і смакує краще.

24.02.2017 16:25

Інгредієнти:
4 яйця, 175 г майонезу (125 г для омлету, 50 г для начинки), 200 г плавленого сиру, 2 зубці часнику, кріп, сіль.

Яйця збити з майонезом, посолити, вилити на велике деко, встелене папером, випікати в гарячій духовці до світло-золотистого кольору (приблизно 10 хв) за температури 180 °С. Дати трохи охолонути й акуратно, разом з пергаментом перевернути на друге деко. Зробити це таким чином: накрити деко великою дошкою і перевернути, щоб омлет опинився на дошці. Верх омлету має бути зовнішнім шаром рулету.

Сирки потерти, додати вичавлений часник, подрібнену зелень, перемішати з майонезом. Намазати рулет начинкою. Акуратно згорнути, замотати у харчову плівку і покласти в холодильник. Можна зверху посипати нарізаною зеленню або ще якось прикрасити. Готувати краще напередодні ввечері, а потім на стіл порізати кружальцями.