налисники з м'ясом

Налисники з м’ясом – улюблена страва у нашій сім’ї

Весь смак цих налисників - в особливій м'ясній начинці. Такі налисники з м'ясом можна їсти хоч кожен день - така смакота!

Налисники з м’ясом у нашій сім’ї люблять усі. Страва, здається, проста. Але не у всіх вдається так смачно приготувати. Потрібно зробити легеньке тісто на налисники (у кожної господині є свій рецептик), насмажити тонкі млинці. Весь смак – у начинці.

Начинка для налисників

Беру і відварюю шматок свинного м’ясця. До води, в якому вариться м’ясо, додаю спеції такі як перець духмяний, лавровий лист, сіль, можна цибулину сиру ще дати. Коли звариться м’ясо, я перемелюю його.
Пасерую невеличку цибулину, яку ріжу дуже дрібно, до золотистого кольору, за бажанням, можна додати потерту морквину на дрібній тертці – протушкувати. Тоді даю перемелене попередньо м’ясо, додаю бульйон, який залишився, сіль, перець, зелень до смаку і тушкую до легенького випарування рідини. Загортаю налисники з м’ясом і ще потім обжарюю їх у яйці. Дуже смачні, соковиті й ароматні виходять налисники!
Рецепт і фото Мар’яни Бородовської

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook