Ажурні млинці на окропі (кип’ятку). Тоненькі, але не рвуться!

Чудовий рецепт тоненьких млинців для налисників. Виходять ажурні, дуже ніжні, але при цьому не рвуться. Секрет - у додаванні у тісто окропу.

Ажурні млинці на окропі

  • 4 яйця, 4 ст. ложки цукру (можна 1 ст. ложку – для солоних начинок), 4 ст. ложки олії, 1 п. ванільного цукру, дрібка солі, 2 скл. молока, 1 скл. окропу, 2 ст. ложки крохмалю (як нема, то можна замінити борошном), 2 скл. борошна (приблизно, все залежить від якості борошна і від розміру яєць). 
Збити яйця, цукор, сіль і ванільний цукор. Тоді дати олію, молоко, розмішати. Влити окріп. Додати крохмаль і поступово борошно. Сковорідку лише раз ледь змастити олією за допомогою силіконового пензлика. З цієї кількості інгредієнтів виходить 40 млинців. Начинку зробити на свій смак. У мене солодкий сир.
Рецепт і фото Іванни Луць

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook